Gå til indholdVintermad : en let og lækker madplan


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

195 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Kogebog med madplan. Skal det være nemt, sjovt og overskueligt at lave lækker vintermad af høj kvalitet, så er her et godt bud til alle, der har et minimum af erfaring udi i kogekunsten


Anmeldelser (1)


13. nov. 2020

Kogebog med madplan. Skal det være nemt, sjovt og overskueligt at lave lækker vintermad af høj kvalitet, så er her et godt bud til alle, der har et minimum af erfaring udi i kogekunsten.

Bogen indeholder fire ugeplaner med opskrifter, indkøbslister for hver uge, gode råd, tips og tricks samt en række ekstra opskrifter. Opskrifter og indkøbslister er umiddelbart beregnet til to personer, men der er omregningstabel til fire og seks personer sidst i bogen. Bag bogens opskrifter står kokken Casper Sobczyk, der udover at have mere end 15 års erfaring i restaurationsbranchen, desuden er kendt fra TV 2. Illustreret med farvefotos af de færdige retter samt af kokken og hans familie.

Indbydende og appetitlig er de ord, der først falder denne lektør ind og tanken om at sætte en enkelt ugentlig dag af til indkøb og forberedelse, for så at slippe nemmere de andre dage, virker heller ikke helt tosset. Tilberedningstid for retterne er mærkeligt nok ikke nævnt. Tonen i bogen er meget personlig, og om man bryder sig om den megen "jeg" og "du", vil være en smagssag.

Legendariske Paul Cunningham har givet sit bud på vintermad med Privat


Vintermad


- "varmende vintermad fra kokkens egne gryder". Herhjemmefra har vi fra 2016 - også med madplaner - Vintermad af Trine HahnemannLegendariske Paul Cunningham har givet sit bud på vintermad med Privat - "varmende vintermad fra kokkens egne gryder". Herhjemmefra har vi fra 2016 - også med madplaner - af Trine HahnemannLegendariske Paul Cunningham har givet sit bud på vintermad med Privat - "varmende vintermad fra kokkens egne gryder". Herhjemmefra har vi fra 2016 - også med madplaner - Vintermad af Trine Hahnemann.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Mørch


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020