Bøger / faglitteratur

Vil du det & har du det? Så vis det! : din person som brand


Beskrivelse


Om personlig branding i arbejdslivet. Med baggrund i egne faglige erfaringer og 101 interviews af kendte og mindre kendte danskere, redegør forfatteren for personlig branding som fænomen, begreb og disciplin.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. maj 2017

af

af

Grethe Lorentzen

d. 23. maj 2017

Personlig branding i arbejdslivet. Til dem, der arbejder i organisationer, virksomheder og foreninger og ønsker at brænde igennem.

Glenn Jacobsen er rådgiver, coach og underviser. Han definerer personlig branding som en proces, der handler om "at definere, iscenesætte, kommunikere, og lede sig selv". Med baggrund i egne faglige erfaringer og 101 interviews af kendte og mindre kendte danskere, redegør han for personlig branding som fænomen, begreb og disciplin. Han skitserer 2 veje at gå og forklarer sine 8 grundprincipper. Glenn Jacobsen introducerer også sin "younique" processmodel med 7 hovedfaser i personlig brandudvikling. Sammenfattende 10 succeskriterier og 10 faldgruber i personlig branding. Kildelisten indeholder navnene på de 101 interviewede personer, som citeres anonymt.

Bogen indeholder mange pointer og mange refleksioner over personlighed og personligt brand med autenticiteten i behold og i balance. Glenn Jacobsen vil inspirere læseren til at reflektere over udvikling af eget personligt brand fra ens egen personligheds og fagligheds kerne, og det gør han udmærket uden at blive specifik med hensyn til branche.

OriginalTop of mindBranding i et nyt perspektiv indeholder teori og praksis, refleksioner og praktiske anvisninger på personlig branding. Top of mind giver konkrete værktøjer til at "brænde" igennem hos andre. Glenn Jacobsen har tidligere udgivet Branding i et nyt perspektivOriginal indeholder teori og praksis, refleksioner og praktiske anvisninger på personlig branding. giver konkrete værktøjer til at "brænde" igennem hos andre. Glenn Jacobsen har tidligere udgivet Branding i et nyt perspektivOriginal indeholder teori og praksis, refleksioner og praktiske anvisninger på personlig branding. Top of mind giver konkrete værktøjer til at "brænde" igennem hos andre. Glenn Jacobsen har tidligere udgivet .