Gå til indholdVelsmurt : spis dig fra gigt, skader og andre plager i dine led


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

287 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Anmeldelser (1)


14. mar. 2018

Den antiinflammatoriske livsstil med udgangspunkt i at undgå ledsmerter og gigt. Bogen giver både baggrundsviden og opskrifter på antiinflammatoriske retter. Egnet for læsere med interesse for emnet.

Afsættet for bogen er at afhjælpe ledproblemer især i form af slidgigt, leddegigt og urinsyregigt. Forskellige madvarer kan hjælpe med at bekæmpe inflammation i kroppen og de vigtigste råvarer beskrives, sammen med de fødevarer som modsat virker inflammatorisk og giver problemer i kroppen. Bogen kan bruges til at man kan få en antiinflammatorisk livsstil og til at smide eventuelle overflødige kilo for at lette arbejdet for leddene. Der er råd til at spise slankende og program til styrke- og konditionstræning som skåner leddene. Bogen omhandler også stress og søvnkvalitet i forhold til at dæmpe inflammation. Der er opskrifter til morgenmad, frokost ude og hjemme, mellemmåltider, aftensmad, desserter og snacks, og ingredienserne er tilgængelige i de fleste supermarkeder. Kreutzer har skrevet adskillige bøger om kost og sundhed og inflammation.

Bogen giver en let introduktion til den videnskabelige baggrund, og opskrifterne hjælper til at man selv kan komme i gang med at leve antiinflammatorisk.

21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost


Sund og rask med antiinflammatorisk kost


Antiinflammatorisk kost


og Sund og rask med antiinflammatorisk kost er værd at fremhæve. Antiinflammatorisk kost også af Kreutzer minder meget om denne, men har mest opskrifter21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost og er værd at fremhæve. Antiinflammatorisk kost også af Kreutzer minder meget om denne, men har mest opskrifter21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost og Sund og rask med antiinflammatorisk kost er værd at fremhæve. også af Kreutzer minder meget om denne, men har mest opskrifter21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost og Sund og rask med antiinflammatorisk kost er værd at fremhæve. Antiinflammatorisk kost også af Kreutzer minder meget om denne, men har mest opskrifter.

Lektørudtalelse

Af

Frederik Nielsen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018