Gå til indholdVejen til Wildflower Hill


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

419 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Da Beattie bliver gravid med en gift mand, flygter hun til Australien, hvor hun må kæmpe hårdt for at få sig en tilværelse. Firs år senere rejser barnebarnet Emma til mormorens landsted, som hun har arvet, og opdager der familiehemmeligheder


Anmeldelser (1)


10. feb. 2015

Romantisk drama om en ung kvinde og hendes mormors skæbner med et landsted på Tasmanien som omdrejningspunkt. For kvinder i alle aldre der holder af omfangsrige familiehistorier.

Forfatteren har skrevet en række kærlighedsromaner, og dette er den første på dansk. Under hendes rigtige navn Kim Wilkins er kommet fantasy-serien "Det sunkne kongerige" for børn. I Glasgow 1929 bliver Beattie gravid med en gift mand. Hun mister sit job, forældrene smider hende ud og hun ender med at flygte til Australien. Her begynder en hård kamp for at skabe sig en tilværelse. Beattie oplever stor kærlighed, men også foragt, misundelse og sorg. Parallelt med Beatties historie fortælles om barnebarnet Emma, der er berømt balletdanser i London, men som mister karriere og kæreste samtidig. For at komme sig tager hun til landstedet Wildflower Hill på Tasmanien, som hun har arvet efter sin mormor. Her finder hun familiehemmeligheder, mens hun får styr på sin eget liv.

Sproget er effektivt og gør de to handlekraftige kvinder vedkommende. Skiftene i fortællestemmen er tydelige og bidrager til at fastholde læseren. Gedigen underholdning.

Tornfuglene


Lavendelhaven


har samme miljø med storslåede naturbeskrivelse og forbudt kærlighed. Der udkommer mange lignende romaner om historiske familiehemmeligheder, fx LavendelhavenTornfuglene har samme miljø med storslåede naturbeskrivelse og forbudt kærlighed. Der udkommer mange lignende romaner om historiske familiehemmeligheder, fx Tornfuglene har samme miljø med storslåede naturbeskrivelse og forbudt kærlighed. Der udkommer mange lignende romaner om historiske familiehemmeligheder, fx Lavendelhaven.

Lektørudtalelse

Af

Birgit Sloth


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2015

Bog

2015

Lydbog (net)

2016

Ebog

2016