Gå til indholdVegansk til den søde tand


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

230 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Anmeldelser (1)


20. mar. 2018

Kogebog med opskrifter på veganske desserter og søde sager. For dem der er til det plantebaserede køkken.

Kogebog med over 80 opskrifter på veganske søde sager. Bogen indledes med et forord, hvor forfatteren beskriver sin baggrund og bevæggrund for denne udgivelse. Indledningen indeholder også et afsnit om primære råvarer og ingredienser, herunder naturlige måder at søde på og plantemælk. Der rundes af med et afsnit om tips inden man begynder, herunder udstyr, basislager m.m. Herefter følger opskrifterne, hvor der startes med opskrifter på basisingredienser, fx nøddemælk, rosinvand og kokossmør. Så kommer alle opskrifterne delt ind i Skærekager, Kager i lag, Dem fra bageren. Is & mousse, En sød start på dagen, Snacks & små desserter, Drikke, Kiks & småkager og Muffins & barer. Der er fx opskrifter på jordbærtærte, romkugler og avocadois. Bogen rundes af med et opskriftsregister og et ingrediensregister.

En meget flot kogebog til veganerne. Opskrifterne er forholdsvis nemme at gå til, også for nye i det veganske univers. Til hver opskrift er der lækre, indbydende billeder, der får mundvandet til at løbe.

Der udgives meget til det veganske køkken for tiden. En anden bog, udgivet på samme forlag, er Vegansk velvære


. Her finder man også søde sager blandt mange andre veganske retterDer udgives meget til det veganske køkken for tiden. En anden bog, udgivet på samme forlag, er Vegansk velvære. Her finder man også søde sager blandt mange andre veganske retter.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2018