Gå til indholdVandrende sjæle


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

764 sider

Udgivet

2013

Originaludgave

2009


Beskrivelse


Science fiction. Jorden er invaderet af væsener fra det ydre rum. Disse væsener føres ind i menneskets hjerne og overtager både erindringer og tanker, mens kroppen forbliver uberørt. Men Melanies sind har ikke givet op, og de to sjæle i samme krop bekæmper nu hinanden


Anmeldelser (4)


29. sep. 2009

Bogen henvender sig primært til voksne science fiction-læsere og yndere af kærlighedsromaner, der går lidt ud over de sædvanlige rammer. Bogen vil derfor primært appellere til kvindelige læsere.

Forfateren har skrevet den meget læste og internationalt kendte vampyrsaga Tusmørke-serien. Den nye bog har da også mindelser om fantasy, men er en science fiction af den mere eksistentialistiske og filosofiske type. Jorden er blevet invaderet af væsener fra det ydre rum. Disse egentligt fredselskende væsener bliver indført i menneskets hjerne og overtager både dets sind og dets krop. Et af disse væsener, kaldet Vandrer har overtaget den unge kvinde, Melanies krop, men Melanies sind er stadig intakt. De to sjæle prøver at forliges, og Vandrer overtager Melanies erindringer og følelser. Men Vandrer bliver nu forelsket i Melanies kæreste, Jared. Det er en anderledes og velskrevet science fiction-bog med en særpræget og bevægende kærlighedshistorie. Man accepterer hurtigt de videnskabelige aspekter og koncentrerer sig om den medrivende kærlighedsintrige. Bogen er uhyre velskrevet i et flydende og fængende sprog. Personerne er skildret med indfølelse og psykologisk sans. Smuk stilistisk forside.

Denne bogs læsere vil også med interesse kunne læse Mørkets venstre hånd, 1974 af Ursula K. Le Guin, der også har psykologiske og sociologiske indfaldsvinkler til kærlighed, fremtid og fremmede verdener.

En velskrevet, fængslende og fascinerende science fiction-roman primært for voksne.

Lektørudtalelse

Af

Vera Hollerup

Jyllands-posten

Af

Nanna Frank Rasmussen

d. 6. nov. 2009

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 12. dec. 2009

Weekendavisen

Af

Katinka Bruhn

d. 27. nov. 2009


Informationer og udgaver

Bog

2013

Bog

2010

Bog

2009

Lydbog (cd)

2011

Lydbog (net)

2011

Lydbog (net)

2010

Lydbog (cd-mp3)

2009