Bøger / skønlitteratur / roman

Vampyrkongen


Beskrivelse


Vampyrkongen Wrath forelsker sig hovedkuls i den smukke halvblods Beth. Men samtidig må han forsvare sin art mod en ældgammel fjende, der er fast besluttet på at udrydde alle vampyrer i verden.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2011

af

af

Martin W Hansen

d. 18. nov. 2011

Henvender sig til den ældre del af fantasy-læserne, som gerne læser vampyrromaner med meget vold og sex, og skal formidles som sådan.

Dette er første bind i forfatterens, internationalt meget roste vampyrserie. Det er dark urban fantasy på meget højt plan. Bogen er meget medrivende og hovedroller og bipersoner synes levende og interessante at læse om. I korte træk handler den om vampyr-racen der lever i klaner, Eliminatorerne, som er en slags sjælløse mennesker, der jagter vampyrerne og kvinden Beth, der forelsker sig hovedkuls i vampyrernes konge. Bogen sværmer for de stærke følelser, hvor hadet mellem vampyrkongens Broderskab og hovedfjenden Eliminiatorerne er massivt, og de kødelige lyster der griber Beth og Vampyrkongen Wrath i deres forelskelse er meget gribende. Faktisk diskes der her op med nogle af de bedste sex-scener jeg har læst i årevis. Det er ikke en bog der bør placeres i børnebiblioteket, men på ungdomshylden og i hænderne på fans af True blood-serien, vil den virkelig gøre lykke. Forsiden er meget neutral, men bagsideteksten fænger godt. Den solide indbinding signalerer voksen-bog på en lækker måde, man sjældent ser fra dette forlag.

Det meget voksen orienterede indhold sammenlignes bedst med den lignende Charlaine Harris' Sookie Stackhouse-serie.

Fantastisk vampyr-roman, der giver en lidt træt genre en tiltrængt vitamin-indsprøjtning.


litteratursiden.dk

d. 19. nov. 2013

af

af

Louise Tranborg

d. 19. nov. 2013

Spændende, original og lovende vampyrserie for voksne læsere med hang til en stærk kærlighedshistorie. 'Vampyrkongen' som er 1. bind i serien om 'The black dagger Brotherhood' er intet mindre end god ...