Gå til indholdTemeraire


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

366 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Fantasy. Flådekaptajn Will Laurence får ansvaret for dragen Temeraire og må nu finde sig til rette i luftvåbnet. For krigen mod Napoleon nærmer sig hastigt den britiske kyst


Anmeldelser (3)


19. okt. 2016

Kaptajn Will Laurence får ansvaret for dragen Temeraire og skæbnen river ham bort fra livet på havet og mod en usikker fremtid. For dem der kan lide fantasy og drager. Fra ca. 13 år og opefter.

Dette er 1. bind i en serie på foreløbigt 9 bind. Kaptajn Will Laurence havde altid troet han skulle ende sine dage på havet. Men i lastrummet på et kapret fransk skib, finder hans mænd en uvurderlig skat: et uudklækket drageæg. Ægget klækker før de når i land og den unge drage vælger Will som sin rytter. Nu skal Will Laurence begynde en ganske anden tjeneste i den britiske hær, og samtidig finde ud af at sørge for en ganske ung drage. Ikke alt i livet går som man regner med, og Will, som troede dragen ville være ham en byrde, opdager pludselig at den unge drage Temeraire langsomt er blevet hans bedste ven. Serien om Temeraire er en blanding af fantasy og alternativ virkelighed, hvor forfatteren genfortæller store begivenheder i Napoleonskrigene, men forestiller sig at hærene også havde et luftvåben bestående af drager.

Det er så absolut en klassiker indenfor fantasygenren som nu endelig er blevet oversat til dansk. Det er et uhyre spændende og velskrevet værk.

Med det store fokus på en realistisk fremstilling af drager, vil bogen uden tvivl begejstre fans af Eragon


Med det store fokus på en realistisk fremstilling af drager, vil bogen uden tvivl begejstre fans af Eragon.

Lektørudtalelse

Af

Martin W Hansen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2018-02-21

Himmelskibet

Af

Tue Sørensen

Nr. 52 (2017)


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Bog

2016