Gå til indholdTak for donationen Hr. Fond : ram plet når du søger om penge til dine projekter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

144 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2011


Beskrivelse


Vejledning i at beskrive et godt og slagkraftigt projekt, der kan styrke din organisation eller forening og gøre en forskel for en målgruppe af mennesker. Derefter vejledning i at skrive en ansøgning til en fond eller pulje, som har gode chancer for at komme igennem nåleøjet, så projektet kan realiseres med en donation fra fonde eller puljer


Anmeldelser (3)


11. okt. 2011

Til alle projektildsjæle i foreninger og organisationer.

Torben Stenstrup er civiløkonom fra CBS med ledelseserfaring fra såvel private virksomheder som frivillige organisationer. I dag er han leder af egen konsulentvirksomhed med blandt andet fundraising som kerneydelse. Allerede som 19-årig skrev han sin første ansøgning til en fond (ja faktisk til mange) for de lokale KFUM-spejdere. Allerede her høstede han nogle vigtige erfaringer, som er blandt dem han videregiver i bogen. Bogen er meget velstruktureret, så man kan nøjes med at læse første og sidste kapitel for at få et overblik over de vigtigste ingredienser i fundraising. Herefter kan man dykke ned i relevante kapitler, som igen er så økonomisk opbygget, at de vigtigste pointer står i starten af kapitlet, således at man kan stoppe her, men også vælge at få uddybet yderligere ved at læse hele kapitlet. Omhu under hele processen betaler sig, hvis man skal målrette sin ansøgning og ramme præcist. Så er der mange penge at hente, men samtidig må man holde sig for øje, at ens organisation udvikler sig undervejs, så den bliver en anden.

Fundraising til kreative projekter, 2011 er, som titlen siger, målrettet kreative projekter. Vi skal tilbage til 2003 for at finde en bog Fundraising - også for den lille organisation, der henvender sig bredt som den aktuelle titel.

Så bogen her er med sine meget konkrete anvisninger og seriøse tilgang meget velkommen i de danske biblioteker.

Lektørudtalelse

Af

Alma Lind Jensen

Udspil

Af

Marie Gaarden

2012, nr. 1

Jæger

Af

RHS

Årg. 21, nr. 2 (2012)


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2011

Ebog

2011

Punktskrift

2011