Gå til indholdSuper nemt vegetar


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

Ca. 150 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


63 opskrifter på vegetarretter der er nemme at lave, fordi de kun indeholder 6 ingredienser hver og tager omkring et kvarter at lave. Med trin-for-trin anvisninger og fotos af ingredienserne og den færdige ret


Anmeldelser (1)


27. apr. 2017

To kogebøger med henholdsvis vegetariske og veganske opskrifter på nem hverdagsmad. Bøgernes overskuelige opskrifter og enkle opbygning vil især glæde de, der er nye indenfor veganisme og vegetarisme, men de mere "garvede" kan også finde inspiration.

Bøgerne byder på henholdsvis vegetariske (fri for animalske fødevarer) og veganske (fri for animalske fødevarer og fødevarer af animalsk oprindelse) opskrifter på forskellige retter, herunder fx tapas, salater, simreretter og desserter. Opskrifterne indeholder højst 6 ingredienser og tager omkring et kvarter at lave og hver opskrift er ledsaget af billede af den færdige ret og af de enkelte ingredienser. Forrest indholdsfortegnelse, en kort introduktion, samt en oversigt over de anvendte basisvarer. Bagerst en oversigt, hvor retterne er inddelt efter de fødevarer, de indeholder.

Meget overskuelige kogebøger med inspiration til de, der overvejer at blive veganer eller vegetar - eller blot ønsker at skære lidt ned på kødet med nye grønne retter. Billederne er flotte og giver et godt indtryk af retterne. Opskrifterne er helt enkle, både i forhold til ingredienser og opbygning, og leder tankerne hen på børnekogebøger. Desværre har der sneget sig et par ærgerlige stavefejl ind blandt siderne.

Der er mange lækre bøger med gode opskrifter indenfor det veganske og vegetariske køkken, fx de danske Vegetar


Vegansk velvære


og Vegansk velværeDer er mange lækre bøger med gode opskrifter indenfor det veganske og vegetariske køkken, fx de danske Vegetar og Der er mange lækre bøger med gode opskrifter indenfor det veganske og vegetariske køkken, fx de danske Vegetar og Vegansk velvære.

Lektørudtalelse

Af

Signe Rugtved Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2017