Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sunde supper : 80 skønne supper med masser af smag og mindre end 300 kalorier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
159 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
opskrifter, kogebøger

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Frederik Nielsen

d. 27. sep. 2016

Kogebog med 80 suppeopskrifter til alle der vil lave supper fra bunden og inspireres til nye smagskombinationer samt til dem der vil slanke sig.

Forfatteren er madskribent og bogen er hendes første. Ved hver opskrift står om den er vegetarisk, vegansk, glutenfri og/eller fri for mælkeprodukter. Desuden angives kalorieindhold og ernæringsoplysninger. Bogen indledes med afsnit om anbefalet køkkenudstyr og spisekammerindhold samt oversigt over de lidt mere specielle ingredienser og opskrifter på fond og grundsupper. Der er både kolde og varme supper, blendede supper og supper med masser af fyld. De fleste af supperne har tilbehør der mætter og giver yderligere smag.

Udvalget af supper er bredt og varieret med inspiration fra mange lande. Forfatteren er flittig bruger af krydderier og krydderurter i opskrifterne og de er nemme at gå til og godt forklaret. Der er både hurtige, simple supper og mere krævende supper. De fleste af råvarerne kan købes i velassorterede supermarkeder i sæsonen og ellers kan man sagtens tilpasse ingredienserne til udvalget og ens egen smag.

SoupingAlle tiders supperNannas supper har også fokus på vægttab og sundhed og Alle tiders supper lægger vægt på sundhedsfremmende ingredienser og har et kapitel om slankende supper. Nannas supper har også opskrifter i alle suppegenrer og giver ligeledes gode grundopskrifter at arbejde videre medSouping har også fokus på vægttab og sundhed og lægger vægt på sundhedsfremmende ingredienser og har et kapitel om slankende supper. Nannas supper har også opskrifter i alle suppegenrer og giver ligeledes gode grundopskrifter at arbejde videre medSouping har også fokus på vægttab og sundhed og Alle tiders supper lægger vægt på sundhedsfremmende ingredienser og har et kapitel om slankende supper. har også opskrifter i alle suppegenrer og giver ligeledes gode grundopskrifter at arbejde videre med.