Bøger / faglitteratur / opskrifter

52 supper


Beskrivelse


52 opskrifter på supper - én til hver uge året rundt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 7. sep. 2016

Denne skønne kogebog med 52 opskrifter på suppe er en fryd for ganen såvel som øjet. Bogen henvender sig dem, der vil inspireres til nye og anderledes supper.

Opskrifterne er inddelt i vegetariske supper, supper på 15 minutter, supper med kød og fisk, klassikere med et twist og simresupper til festlige lejligheder. Bagerst er der et afsnit om tilbehør med opskrifter på dip, brød og bouilloner. Det er svenske Ylva Bergqvists første bog på dansk.

En skøn kogebog med noget for både smagsløgene og øjnene. Opskrifterne virker utrolig appetitlige og løfter suppen som hovedmåltid til nye højder med forskellige former for topping og fyld. Det samlede indtryk er en overskuelig bog, hvor retterne er i fokus. De fleste opskrifter kræver en del ingredienser og egner sig derfor ikke for nybegyndere. Grafikken er holdt i en nordisk rustik stil.

Der findes en hel del kogebøger med et afsnit om supper og en håndfuld udelukkende om supper, fx Politikens bog om supperNannas supper eller Nannas supperDer findes en hel del kogebøger med et afsnit om supper og en håndfuld udelukkende om supper, fx Politikens bog om supper eller .