Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Sund og i balance med syv sunde skridt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

213 sider: ill. i farver

Udgivet

2012

Ophav

Sara Galbiati(illustrator)

Nils Henrik Pedersen(illustrator)
Genre og formopskrifter, kogebøger, kostvejledninger

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2012

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 12. sep. 2012

Bogen er til de mange, som ønsker en vejledning til at få et sundt liv, en vejledning, som man - med forfatterens ord - kan få til at passe ind i en travl hverdag. Små sunde tiltag, som kan føre til større livsglæde og balance.

Anette Harbech Olesen er uddannet inden for ernæring. Hun er repræsenteret på bibliotekerne med en række bøger bl.a. om det gode og dårlige fedt og om kostens betydning for helbredet, og hun har sin egen blog om sundhed. 15 års arbejde med mad og sundhed har lært hende, at det tager tid at implementere ændringer i kost og levevis, og derfor tager denne bog udgangspunkt i det, hun kalder de små skridts lov. Hun præsenterer en række redskaber i form af små, sunde skridt, som man kan anvende i dagligdagen. Hun har delt sine råd ind i 7 emner: morgenmaden, søvnen, dagens øvrige måltider, vigtigheden i at have en positiv tilgang til livet, blodsukkeret, motion og sidst men ikke mindst betydningen af at holde fast i de gode vaner. Bogen er fyldt med gode råd kombineret med en lang række opskrifter til alle dagens måltider, de er lette og overkommelige at gå til, og desuden er der små huskesedler og tips.

Af andre forfattere, som skriver om sund levevis, kan nævnes Lene Hansson, Ninka Mauritzon og Christian Bitz.

Anette Harbech Olesen skriver let forståeligt, og selv om vi har meget om at leve sundt, er der også plads til denne bog. Netop fordi den fokuserer på de små ændringer i det tempo, der nu passer en, og det hele derfor ikke bliver for uoverskueligt og stressende.Informationer og udgaver

2012

Bog

Illustratorer: Sara Galbiati, Nils Henrik Pedersen

Længe Leve Livet, 1. udgave

2014

E-bog

Illustratorer: Sara Galbiati, Nils Henrik Pedersen

Længe Leve Livet, 1. udgave