Gå til indholdStavros


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

119 sider

Udgivet

2018

genre/form

digteOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Digte. Erindrings- og hyldestdigtsamling med digte, prosadigte og biografiske notitser om forfatteren Synnøve Søe som døde i januar 2018. En digtsamling som samtidig handler om det moderne skrøbelige liv


Anmeldelser (1)


27. mar. 2018

Erindrings- og hyldestdigtsamling om forfatteren Synnøve Søe som døde i januar 2018. En digtsamling som samtidig handler om det moderne skrøbelige liv. For læsere af moderne dansk lyrik og kendere af Synnøve Søe.

I bogens indledende "minderune" skriver bogens forfattere Ib Laugesen og Jørgen Wassilefsky om deres forfatter-kollega Synnøve Søe og hvilket stærkt indtryk hendes alt for tidlige død gjorde på dem. Forfatterne skriver ud fra tesen om man skriver for at forstå og kommer således, i digte og prosa, rundt om Synnøve Søes liv, deres møder og fælles interesse for litteraturen foruden samtaler igennem årene. Bogens digte og biografiske tekster suppleres yderligere med enkelte signifikante fotos vedr. kunst og portrætter af Synnøve Søe. Bogens forfattere Ib Laugesen og Jørgen Wassilefsky har udgivet digtsamlinger indenfor de senere år.

Originale og fint indfølte digte om forfatter Synnøve Søes værk, liv og alt for tidlige død. Digte som forudsætter et vist kendskab til genresproget indenfor moderne lyrik samt til forfatteren Synnøve Søe.

Kan ikke direkte sammenlignes med andet, ej heller Synnøve Søes bøger. Men kan delvis minde om stilen og sproget i forfatternes egne bøger som fx Wassilefskys Mycelium


Hvide mellemrum


samt Ib Laugesens Hvide mellemrumKan ikke direkte sammenlignes med andet, ej heller Synnøve Søes bøger. Men kan delvis minde om stilen og sproget i forfatternes egne bøger som fx Wassilefskys Mycelium samt Ib Laugesens Kan ikke direkte sammenlignes med andet, ej heller Synnøve Søes bøger. Men kan delvis minde om stilen og sproget i forfatternes egne bøger som fx Wassilefskys Mycelium samt Ib Laugesens Hvide mellemrum.

Lektørudtalelse

Af

Henrik H Pedersen


Informationer og udgaver

Bog

2018