Gå til indholdSkurke


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

32 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Anmeldelser (1)


5. sep. 2017

Nogle skurke stjæler. Andre skurke slår folk ihjel. I denne bog kan du både læse om de, der har levet i virkeligheden og dem, der er opdigtede. I serien "Jeg læser. Dig og din verden". For 8-9 år.

Bogen starter med en definition af begrebet, der samtidig præsenterer indholdet generelt. Dernæst fortælles om piraten Sortskæg og landevejsrøveren Dick Turpin. Dernæst fortælles om nogle af de straffe, en skurk kunne idømmes - hængning eller at blive dømt fredløs. Herefter fortælles om Marsk Stig og Robin Hood - begge fredløse. Så er der et afsnit om fængsel, og dernæst beskrives Carl August Lorentzen, flugtkonge, - Zorro, Daltonbrødrene, Billy The Kid og Olsen-banden. Sidste opslag er et skema med helte mod skurke. Bogen har indholdsfortegnelse og kort stikordsregister. Tekstens sværhedsgrad er lix 18. Hvert opslag har faktabokse.

Fin fortælling om begrebet skurke, krydret med billeder til de enkelte opslag, som passer fint til teksten. God blanding af virkelige og fiktive skurke.

Emnet generelt beskrevet findes ikke samlet andre steder, men der er titler som fx Batman


Robin Hoods eventyr


Richard Carpenters Dick Turpin


, hvor skurke indgår. Ligeledes er der titler om Robin Hoods eventyr og Richard Carpenters Dick Turpin. Sidstnævnte er sværereEmnet generelt beskrevet findes ikke samlet andre steder, men der er titler som fx Batman, hvor skurke indgår. Ligeledes er der titler om og Richard Carpenters Dick Turpin. Sidstnævnte er sværereEmnet generelt beskrevet findes ikke samlet andre steder, men der er titler som fx Batman, hvor skurke indgår. Ligeledes er der titler om Robin Hoods eventyr og . Sidstnævnte er sværereEmnet generelt beskrevet findes ikke samlet andre steder, men der er titler som fx Batman, hvor skurke indgår. Ligeledes er der titler om Robin Hoods eventyr og Richard Carpenters Dick Turpin. Sidstnævnte er sværere.

Lektørudtalelse

Af

Karsten Boll


Informationer og udgaver

Ebog

2018

Bog

2017