Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Skumjulemanden

Del 1 af HøjtiderneDetaljer

Seneste udgave, ebog


Sprog

dansk

Udgivet

2021

Ophav

Mia Ahl(forfatter)

Anette Nygaard(oversætter)
Genre og formroman, romaner, kærlighedsromaner, chick lit
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Veninderne Jessica, Jenny og Sofias venskab sættes på prøve, da Jessica finder ud af at veninderne har været vidende om hendes mands utroskab. For alle der kan lide romantiske feel-good romaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2022

af

af

Merete Trap

d. 1. apr. 2022

Veninderne Jessica, Jenny og Sofias venskab sættes på prøve, da Jessica finder ud af at veninderne har været vidende om hendes mands utroskab. For alle der kan lide romantiske feel-good romaner.

Jessica er blevet forladt af sin mand Robert, til fordel for den yngre Melanie. Da hun finder ud af at hendes bedste veninder i længere tid har kendt til hans utroskab, lægger Jessica deres venskab på is. Ud over børnene er der ikke mange lyspunkter i Jessicas liv, men hun nyder sit arbejde i guldsmedebutikken hos Claes. Den velhavende og forkælede Robert er besværlig, men dråben der får bægeret til at flyde over, er da han insisterer på at have børnene juleaften. Dette er svenske Mia Ahls første bog oversat til dansk. 1. del af serien "Højtiderne".

En rigtig hyggelig og velskrevet feel-good roman, med masser af knuste hjerter, kærlighed og misforståelser. En fortælling om at opdage at man faktisk er stærk og kan stå på egne ben, om ægte og falske venskaber og selvfølgelig om julens sande ånd. Hvis man kan acceptere at stemningen til tider er lige så sød og sukret som juleslik, så er der romantisk underholdning for alle pengene.

Kan sammenlignes med bøger af forfattere som Lucy Dillon, fx I medgang og modgangRosie Hopkins' søde jul


, som også omhandler en stærk kvinde der skal stå på egne ben. Jenny Colgans Rosie Hopkins' søde jul er også hygge og romantik ved juletidKan sammenlignes med bøger af forfattere som Lucy Dillon, fx I medgang og modgang, som også omhandler en stærk kvinde der skal stå på egne ben. Jenny Colgans er også hygge og romantik ved juletid.Informationer og udgaver

2021

Ebog

Mia Ahl

Word Audio Publishing International, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Pernille Bévort

Word Audio Publishing International

2021

Lydbog (net)

indlæser: Pernille Bévort

Word Audio Publishing International