Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

Skørt men sandt! : 300 forunderlige facts. Bind 1


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

206 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Ophav

National Geographic Society(forfatter, illustrator)
Målgruppe

til børn


Beskrivelse


Facts om dyr, natur og videnskab. Fx kan grise blive solbrændte, kakerlakker kan overleve en uge uden deres hoved, og din krop indeholder 96 km blodårer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. nov. 2014

af

af

Stine Veisegaard

d. 24. nov. 2014

Vidste du, at grise kan blive solbrændte? At kakerlakker kan overleve en uge uden deres hoved? Og at din krop indeholder 96 km. blodårer? Vil du have flere skøre, men sandfærdige facts, så er disse to bøger lige noget for dig. Fra 11 år.

Bøgerne har til sammen over 600 forunderlige facts om dyr, natur og videnskab. Store farvede bogstaver, skrevet hen over flotte fotos og illustrationer, fortæller de skøre facts. Bøgerne har et lille format og et blødt omslag. Derfor ligner de næsten små hæfter. Bagerst er et alfabetisk indeks.

Flotte billeder og grafisk veludført. Bøgerne er bestemt velegnet som underholdende pluk-læsning. Dog kræver de en sikker læser. Formatet er lille og er med et blødt hæftelignede omslag. Passer perfekt i tasken på en togrejse eller lille ferie.

Ideen bag bøgerne minder om Ripleys udgivelser Ufattelig sandt!Suveræn chokbehandling!


og Suveræn chokbehandling!. Disse har dog et større format. National Geographic Kids har udgivet en række andre bøger for børn. De er mere struktureret opbygget, har mere tekst og et større format. Disse to bøger adskiller sig ved at være meget mindre og nærmest ligne små hæfterIdeen bag bøgerne minder om Ripleys udgivelser Ufattelig sandt! og . Disse har dog et større format. National Geographic Kids har udgivet en række andre bøger for børn. De er mere struktureret opbygget, har mere tekst og et større format. Disse to bøger adskiller sig ved at være meget mindre og nærmest ligne små hæfter.Informationer og udgaver

2014

Bog ([Bind 1])

National Geographic Society

Turbine