Bøger / faglitteratur

Skilsmissens ABC : guide til en bedre skilsmisse for dig og dine børn


Beskrivelse


En guide til forældre, som skal skilles. Om tiden før, under og efter en skilsmisse og livet i den sammenbragte familie.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2016

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 8. feb. 2016

Informativ håndbog om skilsmisse. Bogen behandler problemstillinger før, under og efter en skilsmisse med barnets tarv i centrum og indeholder mange tips og praktiske forslag. For voksne med personlig eller professionel interesse i at hjælpe børn bedst muligt gennem en skilsmisse.

Guide til den bedst mulige skilsmisse for børnenes skyld, som kan fungere både som et opslagsværk og læses i sin fulde længde. Bogen har fokus på det følelsesmæssige og ikke det juridiske aspekt af en skilsmisse. Der indgår citater fra skilsmisseramte og faktabokse om Statsforvaltningen og Børns vilkår. Indeholder forord af Søren Fauli med en personlig skilsmisseberetning og slutter med en politisk kommentar skrevet af Pernille Rosenkrantz-Theil.

Bogen er meget informativ, letlæst og kommer rigtig fint rundt om svære emner. Den giver gode idéer til handling og videre information/hjælp for skilsmisseramte og deres børn. Brugen af citater og faktabokse er meget indbydende og velfungerende. Forsiden, der er ensfarvet orange med grå skrift, yder ikke bogens interessante indhold retfærdighed.

To andre titler, der behandler dette emne på fin vis er: Pas på familien - også når den går i stykkerFar, mor og skilsmissen og Far, mor og skilsmissenTo andre titler, der behandler dette emne på fin vis er: Pas på familien - også når den går i stykker og .


Kristeligt dagblad

d. 28. maj 2016

af

af

Erik Steffensen

d. 28. maj 2016