Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / idebøger

Sjove idéer for hele familien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

307 sider: ill. i farver

Udgivet

2012

Ophav

Melike Fürstenberg(forfatter)
Genre og formidebøger
Målgruppe

til børn, til voksne


Beskrivelse


Ideer til kreative aktiviteter for hele familien, f.eks: smykker, hårpynt, edderkopper, teaterdukker, udklædning, tasker, keramik, æsker, collager, puder, bordpynt og filt


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. jan. 2012

af

af

Ann Luther Petersen

d. 11. jan. 2012

Idébog til børn og deres forældre - nok mest mødrene - der gerne vil være kreative sammen. Idéerne er enkle og nemme at udføre.

Farverig og inspirerende bog med mange kreative idéer, der er så nemme, at alle kan være med. Bogen byder både på idéer, der er oplagte på bestemte tidspunkter (påske, halloween og jul) samt idéer, der kan bruges hele året. Under hver idé forklares det tydeligt, hvilke materialer man skal bruge og hvordan man gør. Bogen indeholder desuden skabeloner til at tegne efter. Ideerne omhandler både ting til hjemmet (fx hyacintvaser, æsker, puder) og pynt til piger, som fx armbånd, filthalstørklæde og blomster af stof. Bogen indeholder mange billeder i glade farver og har generelt et udtryk, der vil tiltale særligt de yngste børn. Melike Fürstenberg er uddannet designer fra Danmarks Designskole og har tidligere udgivet bøger med kreative papirklip. Hun afholder desuden kreative værksteder.

Der findes en del bøger til samme målgruppe, bl.a. Hvad skal vi lave : idéer til de små, 2001 af Ingela Jonasson samt Alle mødres guide til supersjov med ungerne, 2009 af Sille Kongstad. Sidstnævnte giver ideer til ting, man kan lave af det, man har derhjemme i forvejen.

Farverig og inspirerende idébog til børn og deres familier. Idéerne er nemme at udføre.Informationer og udgaver

2012

Bog

Melike Fürstenberg

Melike Fürstenberg, 1. udgave

2016

Ebog

Melike Fürstenberg

Melike Fürstenberg, 1. e-bogsudgave