Bøger / faglitteratur / idebøger

Halloween ideer : 35 kreative projekter med udklædning, pynt og bagning


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 5. sep. 2014

Denne uhyggelige idé- og DIY-bog med masser af inspiration til en uhyggelig halloweenfest, kan bruges af alle skolebørn og deres forældre.

Halloween er blevet en fast tradition herhjemme i institutioner, forretninger, og hjemme hos store og små. Denne idébog indeholder 35 kreative projekter, der kan laves af børn og voksne i fællesskab. De fleste udklædninger og kostumer kræver en voksen hånd, men flere af idéerne er lige til at gå til for selv de mindste klasser. Der er idéer til skræmmende udsmykning og borddekoration fx flyvende flagermus og spøgelseshuslamper, uhyggelige kostumer til edderkoppen, rumvæsenet eller heksen, og opskrifter på guf og slik til en festlig aften som fx heksehattekager, sukkerkranier eller zombiefingre. Bagerst grundteknikker, mønstre og adresseliste.

Mange af idéerne er set i lignende aktivitetsbøger, men der er også søde ting, som en edderkoppepiñata, jeg ikke har set før. Bogen indeholder både lettilgængelige opgaver til de små begynderbagere og gør det selv-folk, og lidt mere krævende opgaver som kostumesyning til unge og voksne. Det meste er holdt i en lidt nuttet gyserstil, der er kun få rigtig klamme og uhyggelige idéer.

Koge- og idébogen Uhyggelige festerHeksekogebogen af Sabine Lemire henvender sig også til de små og deres familier. Heksekogebogen har fokus på rigtig klamme opskrifter til halloweenfestenKoge- og idébogen Uhyggelige fester af Sabine Lemire henvender sig også til de små og deres familier. har fokus på rigtig klamme opskrifter til halloweenfesten.


Håndarbejde nu

Årg. 49, nr. 4 (2014)

af

af

Susanne Klose

Årg. 49, nr. 4 (2014)