Bøger / faglitteratur / idebøger

Sjove fester for børn : 12 nemme, gennemførte temafester til fødselsdage og andre fester for børn i alle aldre


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2016

af

af

Louise Urban Andersen

d. 16. sep. 2016

Inspiration til temafester i børnehøjde. Bogen kan anvendes af børn i samarbejde med voksne.

Bogen præsenterer 12 forskellige temafester for børn, med det formål at festerne skal være uforglemmelige, nemme at arrangere og ikke alt for dyre. Til hvert tema vises forslag til invitationer, opskrifter på mad, kager og drikke, bordpynt og lege, der egner sig specielt til temaet. De forskellige temaer dækker alt fra fodboldfest og superheltefest for drengene, til beach party og prinsessefest for pigerne. Bogen indeholder skabeloner til invitationer, bordpynt og masker. Ved alle invitationer og bordpynt er der angivet, hvad der skal bruges og en detaljeret beskrivelse af, hvordan det laves. Der er forslag til klassiske og nye lege, eksempelvis "Flaskehalsen peger på" og "Museumskup".

Meget inspirerende bog, der giver lyst til at kaste sig ud i at lave en temafest. Bogens layout og temafesterne er virkelig gennemførte. Det er muligt at "plukke" i de forskellige temaer og sammensætte sin egen fest. Dog synes der, trods forfatternes forord, at ligge temmelig meget arbejdstid i diverse invitationer og opskrifter.

Børnenes bedste fester indeholder også forslag til temafester for børn, men er ikke nær så omfattende som indeværende bog.