Bøger / faglitteratur

Silikonesjæl : ikke flere quick fixes - de virker ikke


Beskrivelse


Om at slippe tankerne om mad og motion og i stedet udvikle et naturligt forhold til begge dele. Med råd og redskaber til at få en bedre hverdag i balance og finde roen inde i sig selv. Med beskrivelser af forfatterens egne koncepter BarreFusion og TransformU.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2015

af

af

Mette Fersum

d. 10. mar. 2015

En bog for kvinder om sundhed med fokus på balance og velvære, uden quick fixes og slankekure.

Forfatteren Kristina Trolle forsøgte sig gennem lang tid med slankekure, forskellige træningsformer, og silikoneimplantater, som hun troede kunne frelse hende og give hende et normalt forhold til sin krop og til mad og motion, men hver gang faldt hun tilbage i gamle vaner. I dag er sundhed for hende slow fixes i en travl hverdag. Bogen handler om at slippe gamle mønstre og om at slippe tankerne om mad og motion og udvikle et naturligt forhold til begge dele. Der er mange gode råd og redskaber til at få en bedre hverdag med fokus på balance og "alt med måde". Her er beskrivelser af KT's egne koncepter BarreFusion og TransformU, som er træningskoncepter og positive sætninger inspireret af yoga, ballet, pilates og funktionel træning. Helt overordnet handler bogen om at finde roen inde i sig selv, lytte og mærke efter, men Kristina Trolle ønsker også at bidrage til en debat om kvindeideal og sundhed. Der er mange billeder i, dels af øvelser (med QR-koder), dels af forfatteren selv i forskellige situationer.

Bogen har et indbydende layout. Forfatteren skriver godt, og har et enkelt sprog uden at tale ned til folk.

Der kommer løbende andre titler i samme genre om personlig udvikling. Der er bl.a. Bang!Bliv din egen personlige træner & livscoach og Bliv din egen personlige træner & livscoachDer kommer løbende andre titler i samme genre om personlig udvikling. Der er bl.a. Bang! og .