Gå til indholdSådan takler du den danske mand : bliv klog på 9 mandetyper


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

122 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Fremstilling af psykologien bag ni forskellige mandetyper. Introduktion til forretningsmanden, hipsteren, nørden, badboyen, den intellektuelle, bløddyret, idealisten, den grå mand samt manden i skabet med beskrivelse af hvad der karakteriserer den enkelte type, hvordan de fungerer i parforhold m.m.


Anmeldelser (1)


29. okt. 2018

En bog for kvinder som gerne vil have en hurtig gennemgang af ni forskellige mandetyper.

Henrik Day Poulsen introducerer her ni typer af mænd. Forretningsmanden, hipsteren, nørden, badboyen, den intellektuelle, bløddyret, idealisten, den grå mand samt manden i skabet. I hvert afsnit beskriver forfatteren hvad der karakteriserer den enkelte type, hvad deres interesser er samt deres kvindesyn. Fx at forretningsmanden ofte har en lang uddannelse, at badboyen går op i sit udseende og har mange venner og at nørden elsker teknik og familielivet. Mange mænd har dog noget fra hver enkelt type i sig. Hvert afsnit afsluttes med et kort oprids af de vigtigste punkter.

En bog som skal læses med et glimt i øjet og er en oplagt gaveidé til et selskab med veninderne.

Derfor smutter mænd med sten


Alfa-han eller tøffelhelt


og Alfa-han eller tøffelhelt beskæftiger sig også med manderollen og mænds adfærdDerfor smutter mænd med sten og beskæftiger sig også med manderollen og mænds adfærdDerfor smutter mænd med sten og Alfa-han eller tøffelhelt beskæftiger sig også med manderollen og mænds adfærd.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018