Gå til indholdRoger & Åge - hemmelige koder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

29 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2016

genre/form

opgaverOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Mesterdetektiven Åge øser af sine erfaringer fra agentuddannelsen. Løs opgaver og lær om koder, alfabeter og hemmelige meddelelser


Anmeldelser (1)


24. okt. 2016

Mesterdetektiven Åge øser af sin erfaring og viden om koder, hemmelige meddelelser og detektivopgaver. For børn i alderen 9-12 år, der er fascineret af koder, detektiver og opgaver med hemmelige meddelelser.

En lærebog om hemmelige koder fra Roger & Åges detektivbureau. Chefdetektiv Åge bringer erfaringer fra sin agentuddannelse videre til sønnen Roger og assistenterne Casper og Josefine i detektivfirmaet. Det handler om forskellige bogstavkoder, meddelelser via aviser, skoleskemaer, tastaturer, regneopgaver eller regnskaber. Der er også noget om kodemaskiner, som du selv kan lave, samt en introduktion til hvordan du som detektiv kan bruge rune- og morsealfabetet. Til hvert afsnit er der opgaver med løsninger bagerst i bogen.

En inspirerende bog for alle børn, der har lyst til at lære mere om koder og hemmelige meddelelser. Gode anvisninger på hvordan man tyder og skriver koder, og med opgaver der stiller krav til læseren. Et must for kommende detektiver, kodeinteresserede og ikke mindst for fans af bøgerne med detektiverne Roger & Åge.

Der er flere detektivudfordringer i Roger & Åge - detektivgåder


Roger & Åge - en detektivroman


. Du kan følge Roger & Åge som detektiver i krimien Roger & Åge - en detektivroman, der er seriens første bindDer er flere detektivudfordringer i Roger & Åge - detektivgåder. Du kan følge Roger & Åge som detektiver i krimien , der er seriens første bindDer er flere detektivudfordringer i Roger & Åge - detektivgåder. Du kan følge Roger & Åge som detektiver i krimien Roger & Åge - en detektivroman, der er seriens første bind.

Lektørudtalelse

Af

Morten Halskov Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2016