Gå til indholdBøger

Rock'n'roll kogebogen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

1 bog 1 cd 176 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2015

Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Opskrifter på amerikanske sydstatsretter. Cd'en indeholder ni nyskrevne sange


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2015

af

af

Per Månson

d. 11. nov. 2015

Kogebog med opskrifter på især amerikansk sydstatsmad. For alle, der holder mere af amerikansk mad end af at tælle kalorier.

Bogens opskrifter stammer især fra repertoiret der luftes, når de to forfattere er på bandturne. Olsen er primært kok - Den skaldede kok - men er også bassist, mens Wittrock primært er musiker og fritidskok. Bogen er traditionelt opbygget med morgenmad, småretter, hovedretter, tilbehør og et par desserter. Alle opskrifter er illustreret med fotos af det færdige resultat. Desuden er der ved langt de fleste QR-koder til visning af små instruktionsfilm. Der medfølger en CD med sydstatsrock.

Det er en uhøjtidelig, men absolut brugbar bog. Nem at gå til og meget instruktiv.

Mit cowgirl køkkenAmerican diner


Prices diner


, American diner og Prices diner er blandt nyere amerikanske kogebøger, der minder om i udvalg, men som ikke har QR-koder til visning af instruktionsfilmMit cowgirl køkken, og Prices diner er blandt nyere amerikanske kogebøger, der minder om i udvalg, men som ikke har QR-koder til visning af instruktionsfilmMit cowgirl køkken, American diner og er blandt nyere amerikanske kogebøger, der minder om i udvalg, men som ikke har QR-koder til visning af instruktionsfilm.Informationer og udgaver

2015

Bog / Cd (musik)

Muusmann