Bøger / faglitteratur til børn

Robotter

Del af Faktisk!

I samme serie


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. okt. 2017

Vi bruger robotter til mange ting. De kan både klippe græs og støvsuge. Eller operere på et hospital og hjælpe os ude i rummet. Denne bog fortæller os om udviklingen fra den første robot og frem til nu og videre ud i fremtiden. For børn mellem 8 og 10 år.

Bogen har lix 14 og er en del af serien "Faktisk!". Den er inddelt i 10 afsnit af to sider, hvor den ene side indeholder en kort tekst sat med store typer, og den anden side et billede. Teksten fortæller om, hvordan vi bruger robotter i vores hverdag, om kunstig intelligens og om hvordan vi måske kan bruge robotter i fremtiden. Til bogen findes der opgaver til faglige læsekurser.

Det er en god bog med en god opbygning og med mange gode eksempler på, hvordan robotter kan hjælpe os i hverdagen. Spændende og lærerig.

Vil man læse mere, kan man give sig i kast med bogen DronerRobotterKunstig intelligens, som også er en del af serien "Faktisk!", eller man kan vælge bogen Robotter eller den lidt sværere Kunstig intelligensVil man læse mere, kan man give sig i kast med bogen Droner, som også er en del af serien "Faktisk!", eller man kan vælge bogen eller den lidt sværere Kunstig intelligensVil man læse mere, kan man give sig i kast med bogen Droner, som også er en del af serien "Faktisk!", eller man kan vælge bogen Robotter eller den lidt sværere .