Gå til indholdRetfærdig vold


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

262 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. Politiassistenten Anders vender tilbage til arbejdet, efter et psykisk sammenbrud. Snart bliver han viklet ind i mordet på en pædofil, som er blevet skudt af en professionel lejemorder. Samtidig forelsker han sig i sin kollega, Line


Anmeldelser (1)


27. feb. 2018

Spændende krimi om politiassistenten Anders, som efter et psykisk sammenbrud, både skal opklare mordet på en pædofil og navigere rundt i et turbulent privatliv. For alle krimilæsere.

Politiassistenten Anders lækker navnet på en far, som er dømt for mordet på sin datter, til pressen. Da faderen viser sig at være uskyldig dømt, får Anders et psykisk sammenbrud og bliver suspenderet. Da han vender tilbage til arbejdet, er det med tyndslidte nerver og uden at være helt klar. Snart vikles han ind i et professionelt udført mord på den pædofile Dennis Schmidt og tager sagen i egen hånd. Det bliver en livsfarlig beslutning. Imens kæmper han for samvær med sine børn og forelsker sig i sin smukke kollega Line.

Underholdende krimi med et veludviklet personkarakteristika og et godt plot. Et godt alternativ til femikrimier.

Der udkommer mange kriminalromaner hvert år, og ønsker man at læse andre som ikke er femikrimier, så kan krimier af forfatteren Jakob Melander anbefales. Hans debutroman hedder Øjesten


og handler om politiassistenten Lars WinklerDer udkommer mange kriminalromaner hvert år, og ønsker man at læse andre som ikke er femikrimier, så kan krimier af forfatteren Jakob Melander anbefales. Hans debutroman hedder Øjesten og handler om politiassistenten Lars Winkler.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Bog

2018

Ebog

2018