Gå til indholdPS: Jeg elsker dig for evigt : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

379 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

chick lit,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Der er gået syv år siden Gerry døde. Holly tror, at hun er kommet videre med sit liv. Men nu har en gruppe døende brug for hendes hjælp til at skrive deres egne breve


Anmeldelser (1)


23. jan. 2020

Der er gået 7 år siden Gerry døde. Holly tror, at hun er kommet videre med sit liv. Men nu har en gruppe døende brug for hendes hjælp til at skrive deres egne breve. Efterfølgeren til den populære PS: Jeg elsker dig! for kvinder i alle aldrePS: jeg elsker dig


Der er gået 7 år siden Gerry døde. Holly tror, at hun er kommet videre med sit liv. Men nu har en gruppe døende brug for hendes hjælp til at skrive deres egne breve. Efterfølgeren til den populære PS: Jeg elsker dig! for kvinder i alle aldre.

Hollys søster vil lave en podcast og beder hende fortælle om Gerrys død og især om de breve, han efterlod til hende. Holly er kæreste med Gabriel, som hun håber på at flytte sammen med. Så hun er kommet videre, men efter at have fortalt sin og Gerrys historie, opdager hun, at det måske ikke er alt, hun har fået bearbejdet. En gruppe uhelbredeligt syge mennesker bliver inspireret af podcasten og vil nu selv i gang med at skrive breve til deres efterladte. De er desperate efter at få Hollys hjælp, men er det nu godt at åbne for alle de gamle sår? Måske var Gerrys breve i virkeligheden ikke kun for Hollys skyld.

Endnu en skøn bog fra Cecelia Ahern, som varmt folder en hel række menneskeskæbner ud, så de går lige i hjertekulen. Bogen er denne gang præget af rigtig mange refleksioner om sorg, hvilket bestemt tilfører dybde til underholdningen. Mon ikke der også kommer en film baseret på denne roman?.

Der er også både hygge og god underholdning i Sarah Morgans Vintersøstre


Der er også både hygge og god underholdning i Sarah Morgans Vintersøstre.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020