Gå til indholdMit livs øjeblik : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

422 sider: ill.

Udgivet

2015

genre/form

roman,

chick litOriginaludgave

2013


Anmeldelser (2)


14. mar. 2013

Så er der endnu en chick lit/eventyrlig roman fra Cecilia Ahern. Romanen henvender sig primært til yngre kvinder, der holder af chick lit genren, og som også kan kapere det eventyrlige element.

Siden Lucy Silchester blev forladt af kæresten Blake, er hendes liv gået ned ad bakke. Men en dag får hun brev om at hun skal til samtale - med sit liv. Lucys liv viser sig at være en yngre mand, som nu følger hende overalt. Lucy skal nu i gang med at forbedre sit liv, og i takt med at det går fremad, møder hun kærlighed og glæde påny. En fin roman om at tage sig selv i nakken, og ændre sit liv. Det er en smagssag, om man kan acceptere romanens eventyrlige elementer, men hvis man kan det, får man her en velskrevet og underholdende læseoplevelse. Cecilia Ahern slog igennem i 2004 med romanen PS: Jeg elsker dig! og har siden da haft en trofast fanskare.

Denne roman placerer sig fint i mængden af chick lit-udgivelser, som dog har været aftagende de seneste år. Især vil jeg sammenligne med forfattere som Marian Keyes og Jill Mansell. Det eventyrlige element er særegent for Ahern, og kan sammenlignes med fx hendes seneste udgivelse Gaven fra 2010.

En velskrevet og underholdende chick lit-roman, om at tage sig selv i nakken og ændre sit liv, tilsat forfatterens karakteristiske, og særegne, eventyrlige elementer. Vil blive godt modtaget af målgruppen, som primært er yngre kvinder.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap

Litteratursiden.dk [online]

Af

Rikke Bødker

2013-05-01


Informationer og udgaver

Bog

2015

Bog

2014

Bog

2014

Bog

2013

Lydbog (cd-mp3)

2013

Lydbog (cd)

2013

Ebog

2013

Lydbog (net)

2013