Gå til indholdPerlejul


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

105 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2019


Anmeldelser (1)


10. okt. 2019

19 skønne perleopskrifter til juleperlerierne. For alle perle- og juleglade børn og voksne.

Inden selve opskrifterne er et afsnit med tips til hvordan bogen og opskrifterne skal bruges. Herefter følger et afsnit med vejledning og tips til strygning af perlepladerne. De 19 forskellige opskrifter har hvert deres dobbeltopslag med et helsides farvefoto af den færdige figur eller pynt samt en kort beskrivelse på modsatte side. Selve opskriften har en oversigt over anvendte perler og plader og et "sådan gør du"-afsnit. Alle opskrifter har også diagrammer i stor størrelse, hvor man kan se placeringen af de forskellige farver perler. De opskrifter der skal samles har desuden en samlevejledning. Dette er femte udgivelse i serien "Perlerier med Anja Takacs". Tidligere udgivelser i serien er fx Perleleg


Mine første perlerier


Perledyr


, Mine første perlerier og PerledyrInden selve opskrifterne er et afsnit med tips til hvordan bogen og opskrifterne skal bruges. Herefter følger et afsnit med vejledning og tips til strygning af perlepladerne. De 19 forskellige opskrifter har hvert deres dobbeltopslag med et helsides farvefoto af den færdige figur eller pynt samt en kort beskrivelse på modsatte side. Selve opskriften har en oversigt over anvendte perler og plader og et "sådan gør du"-afsnit. Alle opskrifter har også diagrammer i stor størrelse, hvor man kan se placeringen af de forskellige farver perler. De opskrifter der skal samles har desuden en samlevejledning. Dette er femte udgivelse i serien "Perlerier med Anja Takacs". Tidligere udgivelser i serien er fx Perleleg, og PerledyrInden selve opskrifterne er et afsnit med tips til hvordan bogen og opskrifterne skal bruges. Herefter følger et afsnit med vejledning og tips til strygning af perlepladerne. De 19 forskellige opskrifter har hvert deres dobbeltopslag med et helsides farvefoto af den færdige figur eller pynt samt en kort beskrivelse på modsatte side. Selve opskriften har en oversigt over anvendte perler og plader og et "sådan gør du"-afsnit. Alle opskrifter har også diagrammer i stor størrelse, hvor man kan se placeringen af de forskellige farver perler. De opskrifter der skal samles har desuden en samlevejledning. Dette er femte udgivelse i serien "Perlerier med Anja Takacs". Tidligere udgivelser i serien er fx Perleleg, Mine første perlerier og Inden selve opskrifterne er et afsnit med tips til hvordan bogen og opskrifterne skal bruges. Herefter følger et afsnit med vejledning og tips til strygning af perlepladerne. De 19 forskellige opskrifter har hvert deres dobbeltopslag med et helsides farvefoto af den færdige figur eller pynt samt en kort beskrivelse på modsatte side. Selve opskriften har en oversigt over anvendte perler og plader og et "sådan gør du"-afsnit. Alle opskrifter har også diagrammer i stor størrelse, hvor man kan se placeringen af de forskellige farver perler. De opskrifter der skal samles har desuden en samlevejledning. Dette er femte udgivelse i serien "Perlerier med Anja Takacs". Tidligere udgivelser i serien er fx Perleleg, Mine første perlerier og Perledyr.

En virkelig fin bog. Rødt glimmer i titlen på forsiden, lyse farver og en fin opsætning fuldender indtrykket. Opskrifterne er nemme at overskue og der er god information hele vejen igennem. Den følger så fint i rækken af de øvrige bøger i serien.

Anja Takacs har tidligere udgivet Julevenner


Jul med perleplader


. En anden juleperlebog er Jul med perlepladerAnja Takacs har tidligere udgivet Julevenner. En anden juleperlebog er Anja Takacs har tidligere udgivet Julevenner. En anden juleperlebog er Jul med perleplader.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Drasbek Martinussen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Ebog

2019