Gå til indholdPerlesjov


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

137 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2018


Anmeldelser (1)


30. jan. 2018

Flere flotte perlerier for børn fra ca. 6 år og andre kreative sjæle - denne gang med over 30 nye ideer til skovens dyr og ting du kan bruge i hverdagen.

Anja Takacs er klar med endnu en bog om perler. Når hun ikke blogger om perler på http://anjatakacs.dk/, finder hun på nye opskrifter og nu har Anja valgt at lave skovens dyr, i stort format der kan bruges til pynt på børneværelser eller gaver. Der er fx dådyr, ræve, kaniner og trolde. Der er også ideer til æsker, biler, uro'er og en luftballon. Nogle af mønstrene kræver 3-9 kvadratiske plader som man sætter sammen til én stor plade og perler fra HAMA i størrelse midi - man kan sagtens bruge andre mærker, men farvekoderne er angivet til HAMA.

En virkelig nuttet og flot perleplade-bog med meget søde dyremotiver og et rigtig flot lay-out. Forfatterens bøger skiller sig ud fra de andre perleplade-bøger fordi motiverne er så store, og fordi der er meget andet at lave end de flade plader man kender så godt. Bogen er velegnet for hele familien og til gave-produktion.

Bogen minder meget om forfatterens andre titler fx Perledyr


Bogen minder meget om forfatterens andre titler fx Perledyr.

Lektørudtalelse

Af

Julie Arndrup


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018