Gå til indholdOg nu er du tilbage


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

415 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Som unge var Didi og Shay sikre på, at de skulle være sammen for evigt. Men Shays fars kriminelle baggrund og Didis rige familie, kom imellem dem. 13 år senere mødes de tilfældigt igen, mon kærligheden stadig har en chance? Romantisk kærlighedshistorie for alle, der elsker feel good romaner


Anmeldelser (1)


19. nov. 2021

Som unge var Didi og Shay sikre på, at de skulle være sammen for evigt. Men Shays fars kriminelle baggrund og Didis rige familie, kom imellem dem. 13 år senere mødes de tilfældigt igen, mon kærligheden stadig har en chance? Romantisk kærlighedshistorie for alle, der elsker feel good romaner.

Shays far har siddet i fængsel mange gange i sit liv, så Shay blev hurtigt vant til at klare sig selv. Shay kunne dog altid læne sig op af sin elskede Didi, men da et tyveri på hendes families hotel skaber tvivl om, hvorvidt Shay er uskyldig, vælger han at stikke af. Nu, 13 år senere, vender han tilbage med sin syge far, der ønsker at flytte hjem i sit gamle hus inden han dør. Shay er en succesfuld forretningsmand og Didi ejer familiens store hotel, er forlovet og troede egentlig at der var styr på det hele. Men med Shay og hans fars tilbagevenden til det lille lokalsamfund bliver der rullet op for fortidens hemmeligheder og gammel kærlighed.

Sød og romantisk roman, som er fyldt med smukke kærlighedshistorier og gammelt nag. Her er mange personer og selvom det kan være en udfordring at holde styr på dem alle, belønnes man til sidst med lykkelige slutninger hele vejen rundt. Forfatteren har udgivet flere bøger på dansk.

Nyd også Lucy Dillons En lille god gerning


Nyd også Lucy Dillons En lille god gerning.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021