Gå til indholdOfrene : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

280 sider

Udgivet

2016

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Beskrivelse


En ung jurist voldtages og kæresten føler med hende, men forholdet lider et knæk. Før var det ren forelskelse og nu handler det om krænkelse og magtesløshed


Anmeldelser (5)


6. apr. 2016

En voldtægt ændrer brat et forelsket pars forhold, som skal holde til en tur hos retsmedicineren, politiet og senere domstolen. Parrets første forelskelse og tiden efter voldtægten bliver langsomt udrullet. Romanen henvender sig til læsere af bøger om parforhold og dets mange uforudsete udfordringer.

I indre København bliver en ung jurist overfaldet og voldtaget. Hun kommer hjem til kæresten og sammen anmelder de forbrydelsen. Parrets lykkelige forhold bliver med ét forandret. Som læser er man med i besøget hos retsmedicineren. Dernæst til politiet i voldtægtscentret og endelig til dagene, hvor sagen stilles for en dommer. Bogen har to sideløbende spor; ét, som fortæller om tiden efter voldtægten og et andet, som fortæller om parrets første møde og kærlighedens udvikling. Brask har senest udgivet En pige og en dreng


I indre København bliver en ung jurist overfaldet og voldtaget. Hun kommer hjem til kæresten og sammen anmelder de forbrydelsen. Parrets lykkelige forhold bliver med ét forandret. Som læser er man med i besøget hos retsmedicineren. Dernæst til politiet i voldtægtscentret og endelig til dagene, hvor sagen stilles for en dommer. Bogen har to sideløbende spor; ét, som fortæller om tiden efter voldtægten og et andet, som fortæller om parrets første møde og kærlighedens udvikling. Brask har senest udgivet En pige og en dreng.

Medrivende roman om kærlighed, straf og krænkelse. Kæresten er fortælleren og man mærker tydeligt magtesløsheden. Springene i tiden giver langsomt et indblik i parrets forhold, som giver læseren en voksende tvivl på ofret. Parret nævnes kun som du og jeg, hvilket giver kæresten en stærk stemme, hvori tvivlen hos læseren forstærkes.

Perfekt liv


Den blå dagbog


Ulvekvinten


eller Den blå dagbog er andre romaner med voldtægt som emne. Måden, hvorpå Brask kommer helt ind under huden på sin læser, kan sammenlignes med Trisse Gejls UlvekvintenPerfekt liv eller er andre romaner med voldtægt som emne. Måden, hvorpå Brask kommer helt ind under huden på sin læser, kan sammenlignes med Trisse Gejls UlvekvintenPerfekt liv eller Den blå dagbog er andre romaner med voldtægt som emne. Måden, hvorpå Brask kommer helt ind under huden på sin læser, kan sammenlignes med Trisse Gejls Perfekt liv eller Den blå dagbog er andre romaner med voldtægt som emne. Måden, hvorpå Brask kommer helt ind under huden på sin læser, kan sammenlignes med Trisse Gejls Ulvekvinten.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Politiken

Af

May Schack

d. 28. apr. 2016

Jyllands-posten

Af

Erik Svendsen

d. 18. apr. 2016

Information

Af

Lone Nikolajsen

d. 7. maj. 2016

Litteratursiden.dk [online]

Af

Monica Severin

2016-04-13


Informationer og udgaver

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016