Gå til indholdPerfekt liv : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

439 sider

Udgivet

2013

Originaludgave

2011


Beskrivelse


Ludvig og Natalie har et perfekt liv. De bor i en perfekt lejlighed på havnefronten i København og venter deres første barn, da Natalie pludselig forsvinder på mystisk vis. Han trøster sig med nabokonen, anklages for voldtægt og tvangsindlægges. Behandlingen går i gang og langsomt overbevises han om, at Natalie kun findes i hans fantasi - eller gør hun?


Anmeldelser (3)


14. feb. 2013

Psyko-thriller, som er første del af en trilogi. Perfekt liv er tidligere udkommet som e-bog. 2. del Det forfærdelige skete den 16. juli 1968 er også udkommet både som e- og papir-bog, mens 3. del Mænd i frit fald indtil videre kun er udkommet som e-bog. Fælles for trilogien er ikke handlingen, men temaet: Mænd og deres kampe mod sig selv og kærligheden. Henvender sig til læsere af handlingsmættede konspirationsteorier.

En dag vågner gymnasielæreren Ludvig op i sin lækre lejlighed på havnefronten i København. Hans smukke og gravide kone Natalie er på mystisk vis forsvundet. Alt tegnede ellers perfekt for det succesfulde par, da Ludvigs verden synker i grus. Han søger trøst hos den søde og villige nabokone og pludselig befinder han sig indlagt på et psykiatrisk hospital anklaget for voldtægt på nabokonen. Ludvig kommer i en behandling, der skal overbevise ham om, at han lider af vrangforestillinger. Han har ingen gravid kone. Spændende konspirationsteori, der indbefatter designerbabyer, korruption, flugt fra hospitalet med politiet i hælene ned gennem Tyskland for at finde Natalie. Hvis hun findes! Letlæst, spændende og handlingsmættet bog.

Kom til at tænke på Michael Larsens Uden sikker viden.

Letlæst, spændende og handlingsmættet bog om gymnasielæreren Ludvig, som har et perfekt liv med sin smukke gravide kone Natalie. En dag vågner han op, og Natalie er som sunket i jorden. Henvender sig til læsere af skønlitterære konspirationsteorier.

Lektørudtalelse

Af

Conni Boll Christensen

Politiken

Af

Anders Hjort

d. 6. apr. 2013

Litteratursiden.dk [online]

Af

Freddy Thorning

2012-06-18


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2017

Bog

2013

Ebog

2011