Gå til indholdNy hækling : former og flader


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

287 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Hækleprojekter til hjemmet, med opskrifter på bl.a. tæpper, tasker, kurve og puder. Særlige afsnit om optiske mønstre og yogaøvelser udviklet specielt til hæklere. For både begyndere og mere erfarne hæklere


Anmeldelser (1)


29. maj. 2019

Molla Mills har igen udgivet en virkelig flot hæklebog. Moderne mønstre på accessories og interiør til boligen. Både for begyndere og mere erfarne hæklere.

Det indledende kapitel beskriver værktøj, garn og teknikker, inklusiv en lille hækleskole. Opskrifterne i bogen har alle et, to eller tre garnnøgler, alt efter deres sværhedsgrad. Kapitel 2 har opskrifter på opbevaring og interiør til boligen. Kapitel 3 har opskrifter på hæklede tasker, punge, poser og net, samt et særligt afsnit om optiske mønstre. I det fjerde og sidste kapitel er der særlige yogaøvelser udviklet til hæklere, samt vejledning i at pleje hænderne. Molla Mills har en kandidatgrad i design og har studio i Helsinki, hvor hun udvikler sine opskrifter.

Ligesom Molla Mills tidligere bøger er det her en virkelig flot hæklebog. Stilen er moderne og lyse farver dominerer de mange fotos og mønstre i bogen. Afsnittet om værktøjer har et sjovt billede med alle Mollas hæklenåle, som hun har samlet fra mange dele af verden og også selv har snittet. Afsnittet om velvære er også virkelig fint. Bogen viser at hækling kan være supermoderne og meget flot.

Molla Mills har tidligere udgivet Moderne finsk hækling


Hækleri


Lutter løkker


Lutter løkker 3


og Hækleri. Især den første er meget i samme stil som den her. Lutter løkker og Lutter løkker 3 har også moderne hækleopskrifter på boliginteriør og accessoriesMolla Mills har tidligere udgivet Moderne finsk hækling og . Især den første er meget i samme stil som den her. Lutter løkker og Lutter løkker 3 har også moderne hækleopskrifter på boliginteriør og accessoriesMolla Mills har tidligere udgivet Moderne finsk hækling og Hækleri. Især den første er meget i samme stil som den her. og 3 har også moderne hækleopskrifter på boliginteriør og accessoriesMolla Mills har tidligere udgivet Moderne finsk hækling og Hækleri. Især den første er meget i samme stil som den her. Lutter løkker og har også moderne hækleopskrifter på boliginteriør og accessoriesMolla Mills har tidligere udgivet Moderne finsk hækling og Hækleri. Især den første er meget i samme stil som den her. Lutter løkker og Lutter løkker 3 har også moderne hækleopskrifter på boliginteriør og accessories.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Drasbek Martinussen


Informationer og udgaver

Bog

2019