Gå til indholdBøger / faglitteratur / mønstre

Hækleri : moderne hækling for kreative sjæle


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

271 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Ophav

Molla Mills(forfatter)

Konsta Linkola(illustrator)

Rachel Søgaard(oversætter)
Genre og formmønstre, hækleopskrifter, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Hækleprojekter til hjemmet, rejsen og garderoben. Der er opskrifter på bl.a. opbevaringskurve, sutsko, tæpper, trøjer og også på en taske til brænde, betræk til højtalere, hæklede posters og en taske til yogamåtten. For både begyndere og mere erfarne hæklere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 13. okt. 2017

Hæklebog fyldt med kreative og fantasifulde projekter til hjemmet, rejsen og garderoben. For både begyndere og mere erfarne hæklere.

Bogen starter med en indledning, hvor forfatteren fortæller om sin grundlæggende idé med bogen - en hæklebog, der også skulle kunne appellere til mænd. Der følger en oversigt over sværhedsgrader og forkortelser, herunder også en oversigt over forskellige typer værktøj og hæklenåle, heriblandt en hjemmelavet hæklenål snittet i træ. Så kommer alle opskrifterne, delt op efter om det er til hjemmet, kroppen, rejsen eller forskelligt udstyr. Der er opskrifter på klassiske opbevaringskurve, sutsko, tæpper og trøjer og også på en taske til brænde, betræk til højtalere, hæklede posters og en taske til yogamåtten. Efter opskrifterne er der en hækleskole og en oversigt over de garner, der er anvendt i bogen. Til slut findes opskriften på den hjemmesnittede hæklenål og hæklerens strækøvelser.

En rigtig flot og moderne hæklebog. Her finder man opskrifter på det elegante og praktiske og på det sjove og finurlige. Bogen er rigt illustreret med lækre billeder, og opskrifterne er overskuelige. Om mændene selv griber fat om garn og hæklenål ved jeg ikke, men mon ikke de kunne tænke sig en ting eller tre fra bogens opskrifter?.

Molla Mills har tidligere udgivet Moderne finsk hækling, der er meget lig denne i layout og kvalitet.Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustrator: Konsta Linkola

Turbine, 1. udgave