Gå til indholdNordisk strejf : strik til de små


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

46 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på seks trøjer, en cardigan og en vest til de 1-4-årige. Tøjet er fortrinsvis strikket i naturmaterialer og stilen er nordisk


Anmeldelser (1)


26. feb. 2016

Inspirationshæfte med søde børnetrøjer til strikkende forældre og bedsteforældre.

"Nordisk strejf" indeholder strikkeopskrifter på seks trøjer, en cardigan og en vest til de 1-4-årige. Tøjet er fortrinsvis strikket i naturmaterialer og stilen er nordisk med et pift. Hver model er strikket op i to eller tre forskellige farvekombinationer. Der er detaljerede vejledninger og lejlighedsvis diagrammer.

Her er tale om et rigtigt fint lille inspirationshæfte med sødt og praktisk børnetøj, hvor der er leget med inspirationer fra islandske trøjer og sømandstrøjer. Tøjet præsenteres flot på billederne. Opskrifterne er ikke decideret svære, omend nybegyndere skal holde tungen lige i munden ved nogle af detaljerne.

Stilen kan sammenlignes med Islandsk strik


Amimono - the little Nordic collection


, der går mere traditionelt til værks, og Amimono, der også har fokus på de lidt tyndere og lettere modellerStilen kan sammenlignes med Islandsk strik, der går mere traditionelt til værks, og Amimono, der også har fokus på de lidt tyndere og lettere modellerStilen kan sammenlignes med Islandsk strik, der går mere traditionelt til værks, og Amimono, der også har fokus på de lidt tyndere og lettere modeller.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Hagen Thomasen


Informationer og udgaver

Bog

2016