Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Arne & Carlos favoritter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

263 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2017

Ophav

Arne Nerjordet(forfatter)

Carlos Zachrison(forfatter)

Ragnar Hartvig(illustrator)

Pelle Koppel(oversætter)
Genre og formopskrifter, strikkemønstre, idebøger, strikkeopskrifter, hækleopskrifter, mønstre
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2017

af

af

Frederik Nielsen

d. 16. okt. 2017

Jubilæumsbog fra den norske design- og strikkeduo, Arne og Carlos. Bogen præsenterer både nye og gamle håndarbejdsprojekter og giver et vue over de 15 år Arne og Carlos har været aktive i mode- og designverdenen. For alle med hang til håndarbejde, og især for fans af Arne og Carlos.

Arne og Carlos har udgivet adskillige bøger med opskrifter og ideer til håndarbejde. I denne bog er nogle af opskrifterne blevet videreudviklet, nogle fremstår uændrede og atter andre er helt nye. Bogens kapitler dækker emner som legeværelset, klædeskabet, haven, påske og jul med fx dukker og dukketøj, bamser, strømper, tøfler, hue, vanter, fugle, tæpper, trøjer og julekugler. Som afsluttende kapitel er de anvendte teknikker kort gennemgået. Mønstrene til hvert projekt er skrevet ud og desuden angivet med diagrammer, hvor det er relevant.

Bogen er, som vanligt fra Arne og Carlos, lækker og fyldt med inspiration og flotte billeder der skaber nye ideer. Der er dog mange gengangere fra tidligere bøger, netop fordi det er en oversigt over deres arbejde de seneste 15 år, så der er ikke så meget nyt at komme efter for garvede fans. Den vil være en fin introduktion til duoens arbejde.

Bogen har lidt med fra alle Arne og Carlos øvrige bøger, så de er oplagte at sammenligne med, og ellers har Home madeRedebygning for begyndere


og Redebygning for begyndere også ret brede udvalg af projekterBogen har lidt med fra alle Arne og Carlos øvrige bøger, så de er oplagte at sammenligne med, og ellers har Home made og også ret brede udvalg af projekter.Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustrator: Ragnar Hartvig

Koppelwrite, 1. udgave