Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Nem strik til de allermindste


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
128 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
strikkeopskrifter, opskrifter, strikkemønstre, mønstre

Beskrivelse


26 strikkeopskrifter til babyer fra nyfødt til 18 måneder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2016

af

af

Malene Møller Larsen

d. 21. okt. 2016

En samling af 26 søde strikopskrifter til babyer, designet af Martin Storey. Opskrifterne er både til dem der lige har lært at strikke, og de mere øvede.

Martin Storey lærte at strikke som barn, af en inspirerende folkeskolelærer, og har siden arbejdet med strik og design. Oprindelig er modellerne designet til Rowan Yarn, men de er nu blevet oversat til dansk og udgivet på Gyldendal. På de første sider præsenteres modeller som fx dobbeltradet trøje, vest med pololukning og hættetrøje med snøre. Modellerne er illustreret med store farvefotos og fotos af detaljerne. Dernæst kommer opskrifterne, som er sat op med angivelse af størrelser, materialeforbrug samt strikkevejledninger til de forskellige dele. Hardback.

Opskrifterne er let tilgængelige og er omskrevet til danske strikkere. Modellerne er meget "engelske" og man får lidt 1980'er fornemmelser fx med perlestrikket bolero og tofarvet bølgemønster.

Der findes en del strikkebøger med opskrifter til de mindste som fx Louise Frederiksens To pinde og en snorStrik til spilopperUldværk, 2016, Strik til spilopper, 2015, og Uldværk, 2015Der findes en del strikkebøger med opskrifter til de mindste som fx Louise Frederiksens To pinde og en snor, 2016, , 2015, og Uldværk, 2015Der findes en del strikkebøger med opskrifter til de mindste som fx Louise Frederiksens To pinde og en snor, 2016, Strik til spilopper, 2015, og , 2015.