Gå til indholdMord på bestilling : otte drab planlagt af læserne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

184 sider

Udgivet

2018

genre/form

noveller,

krimiOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Kriminoveller. Der begås otte forskellige drab i otte noveller, hvor læsere har bestemt motiv, gerningssted og våben


Anmeldelser (1)


13. sep. 2018

Der begås 8 forskellige drab i otte krimier, hvor læsere har bestemt motiv, gerningssted og våben. Dette er 4. bog i en serie, hvor man hver gang har lagt benspænd ud for de bidragydende forfattere. For alle krimifans, der godt vil læse antologier.

Denne antologi indeholder 8 kriminoveller, skrevet af danske forfattere. Benspændet i bogen består i, at man har frataget forfatterne 3 plotelementer: motiv, gerningssted og mordvåben. Forfattere som Lotte Petri, Lone Theils og Jens Strandbygaard har bidraget med fortællinger, som bærer titler som "Storm over Bornholm" og "Sidste række til venstre". Hver historie afsluttes med et kort forfatterinterview.

Dette er en spændende samling af meget forskellige noveller. Projektet i sig selv er pudsigt, og det giver en anderledes læseoplevelse. Desuden er det interessant at læse forfatternes egne refleksioner bagefter. Novellerne har varierende længde, er alle velskrevne og underholdende, dog kan man enkelte steder mærke at der har været tale om en bunden opgave, når historierne bliver en tand for stive. Alt i alt en spændende og anderledes krimioplevelse.

Af andre antologier med krimifortællinger af danske forfattere kan nævnes Liv for liv


Mord på din ferie


samt andre i samme serie som herværende, fx Mord på din ferieAf andre antologier med krimifortællinger af danske forfattere kan nævnes Liv for liv samt andre i samme serie som herværende, fx Af andre antologier med krimifortællinger af danske forfattere kan nævnes Liv for liv samt andre i samme serie som herværende, fx Mord på din ferie.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018

Lydbog (net)

2018