Gå til indholdLiv for liv : krimi- og spændingshistorier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

233 sider

Udgivet

2011

Originaludgave

2011


Anmeldelser (4)


15. jun. 2011

Selvom de fleste krimi/spænding læsere gerne vil have fuld valuta for pengene og "hele bøger", skal disse 7 populære danske specialister i genren nok lokke læsere til. Desuden er der kant og substans nok i flere af novellerne til, at de også kan bruges i skolesammenhæng.

De leverer varen og spændingen de 7 forfattere (5 + et par), der har doneret noveller til denne samling, hvor en del af overskuddet går til Dansk Flygtningehjælp. Især har de 3 herrer skrevet spændende, meget forskellige og uforudsigelige historier, Jussi Adler-Olsen slår sig løs med en morsom og morbid sag om en mand, der slår sig på lejemorderbusiness i Hellerup og omegn, hvor der tilsyneladende er mange uønskede ægtefæller, Jens Henrik Jensen har en fin og underfundig selvtægtshistorie og Christian Mørk står for en uhyggelig og godt skåret historie om angst og fjendebilleder i en flyterrorhistorie. Egholm og Grues noveller er mere traditionelle med kendt persongalleri, Peter Boutrup og Dan Sommer, og Tornbjerg og Øbro leverer psykologisk spænding i en novelle om en voldelig far. Alt i alt en fin samling, hvor flere af novellerne rækker ud over de elementer, der normalt tegner genren.

Der er udkommet flere novellesamlinger med krimi og spænding, sidst Bitre mandler, 2010.

En spændende krimi/spænding novellesamling, hvor flere af bidragene rækker ud over genrens normale elementer. Bidragyderne er 7 populære danske danske krimi/spændingsforfattere, som nok skal være garanter for efterspørgsel.

Lektørudtalelse

Af

Lene Kristiansen

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. jul. 2011

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 29. jul. 2011

Weekendavisen

Af

Katinka Bruhn

d. 5. aug. 2011


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2013

Lydbog (cd-mp3)

2012

Lydbog (cd)

2012

Bog stor skrift

2012

Bog

2011

Bog

2011

Ebog

2011