Gå til indholdMød mig under ombutræet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

556 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2019


Anmeldelser (1)


10. sep. 2019

Romantisk familiedrama om en irsk/argentinsk families kærlighedskvaler og intriger fortalt henover flere generationer. Hovedpersonen Sofia tager læseren med på en flerkulturel familierejse. For voksne læsere af romantiske familiehistorier.

Familiefortælling, der skiftevis foregår i Argentina, Storbritannien og Geneve fra 1940'erne og op til 1990'erne. Bogen springer frem og tilbage både i tid og sted med et stort persongalleri. Der er stamtræ i begyndelsen af bogen. Pigen/kvinden Sofia er den primære person i den vidt forgrenede fortælling. Sofia er en polospillende drengepige, der er forgudet af sin far, men altid i klammeri med sin mor, der er jaloux på Sofia. Da Sofia forelsker sig hovedkuls i sin fætter, og kærligheden er gengældt, kaster Sofias mor hende ud i sit livs drama, som får store konsekvenser for et væld af karaktererne. Bogen er både romantisk og erotisk.

Bogen vil ramme læsere af romantisk kærlighedslitteratur. Historien er fyldt med intriger og skruet dygtigt sammen af en rutineret forfatter, der kender sine virkemidler. Fortællingens mange forgreninger gør ikke altid noget godt for hovedhistorien, som bliver lidt forudsigelig. Erotikken og sexscenerne er varme, sydlandske og med de traditionelle kønsroller.

Romanen har både i skrivestil og emnevalg meget til fælles med Øens hemmeligheder


Pigen på klippen


og Pigen på klippenRomanen har både i skrivestil og emnevalg meget til fælles med Øens hemmeligheder og Romanen har både i skrivestil og emnevalg meget til fælles med Øens hemmeligheder og Pigen på klippen.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019