Bøger / faglitteratur / erindringer

Mit motorcykelliv : hvorfor verden er fem gange smukkere set fra en motorcykel


Beskrivelse


Henning Bitsch's oplevelser på motorcykel til seks kontinenter, og 55 lande ialt, gennem mere end 22 år. Bogen er et sammendrag af dagbøger skrevet på turene og avisartikler sammenskrevet med nutidig tekst.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. dec. 2012

af

af

Stine Grabas

d. 18. dec. 2012

Her er endnu en bog til den rejselystne motorcykelentusiast, som ønsker ny inspiration eller til læseren, der blot ønsker underholdning.

I en blanding af dagbogsnotater og avisartikler sammenskrives denne rejsebeskrivelse til en helstøbt historie om en motorcykelentusiast, der i løbet af 22 år kører over 6 kontinenter. Ture, der indebærer off road gennem Sahara ørkenen til ture tværs over USA og rekordforsøg op ad Mount Everest. Over 55 lande tilbagelægger forfatteren Henning Bitsch, som fortæller om et meget varieret liv på motorcyklen. Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog med over 120 farvebilleder til at supplere teksten, og som gør bogen appetitlig.

Hjalte Tin er forfatterens forbillede, og Bitsch har også deltaget på nogle af turene, derfor er det oplagt at sammenligne med Tins bøger Held og lykke eller Hos fremmede venner.Trekker af Henrik Andersen er også et godt bud på videre læsning.

Flot og levende fortalt rejsebeskrivelse for især den motorcykelinteresserede om adskillige ture på den tohjulede. De mange billeder gør bogen indbydende og supplerer fint forfatterens spændende anekdoter.