Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Silkevejen på motorcykel : 35.000 km fra Istanbul til Xian


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
400 sider: ill. i farver
Udgivet
2015
Genre og form
rejsebeskrivelser

Beskrivelse


John Andersen begiver sig i 2014 ud på en fem måneders rejse på motorcykel igennem Europa og Centralasien for at følge den gamle fragtrute kaldet Silkevejen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. nov. 2015

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 23. nov. 2015

En rejsebeskrivelse om turen på motorcykel fra København til Kina via den gamle Silkevej. For interesserede i Silkevejen og rejselitteratur..

John Andersen begiver sig i 2014 ud på en fem måneders rejse på motorcykel igennem Europa og Centralasien for at følge den gamle fragtrute kaldet Silkevejen. Med afsæt i sin interesse for arkitektur, vælger han at bruge de gamle karavanseraier (datidens herberger og handelsstationer) som pejlemærker. Bogen er opbygget som en dagbog, der tager læseren med på bagsædet af motorcyklen. Bogen er illustreret med mange fotos fra rejsen og indeholder desuden faktabokse om relevante personer og bygninger. Sidst i bogen findes en komplet liste over udrustning samt en litteraturliste.

En meget detaljeret rejsebeskrivelse om Silkevejen, som fortæller indgående om karavanseraierne, berømte bygninger og det at foretage en lang rejse alene på motorcykel. Den er opbygget kronologisk og med fotografier på næsten hver side, er det nemt at følge John Andersens beskrivelser af, hvad han oplever.

Der findes én lignende rejsebeskrivelse af SilkevejenMit motorcykellivIsland på offroad motorcykelDirektøsRejser til det lykkelige ArabienRundt om GrønlandGrønland nemlig . Til gengæld findes der en del andre bøger om at rejse langt på motorcykel fx: Mit motorcykelliv, Island på offroad motorcykel og Direktøs Rejser til det lykkelige Arabien Rundt om Grønland GrønlandDer findes én lignende rejsebeskrivelse af Silkevejen nemlig Silkevejen. Til gengæld findes der en del andre bøger om at rejse langt på motorcykel fx: , Island på offroad motorcykel og Direktøs Rejser til det lykkelige Arabien Rundt om Grønland GrønlandDer findes én lignende rejsebeskrivelse af Silkevejen nemlig Silkevejen. Til gengæld findes der en del andre bøger om at rejse langt på motorcykel fx: Mit motorcykelliv, og Direktøs Rejser til det lykkelige Arabien Rundt om Grønland GrønlandDer findes én lignende rejsebeskrivelse af Silkevejen nemlig Silkevejen. Til gengæld findes der en del andre bøger om at rejse langt på motorcykel fx: Mit motorcykelliv, Island på offroad motorcykel og Rejser til det lykkelige Arabien Rundt om Grønland GrønlandDer findes én lignende rejsebeskrivelse af Silkevejen nemlig Silkevejen. Til gengæld findes der en del andre bøger om at rejse langt på motorcykel fx: Mit motorcykelliv, Island på offroad motorcykel og Direktøs Rundt om Grønland GrønlandDer findes én lignende rejsebeskrivelse af Silkevejen nemlig Silkevejen. Til gengæld findes der en del andre bøger om at rejse langt på motorcykel fx: Mit motorcykelliv, Island på offroad motorcykel og Direktøs Rejser til det lykkelige Arabien GrønlandDer findes én lignende rejsebeskrivelse af Silkevejen nemlig Silkevejen. Til gengæld findes der en del andre bøger om at rejse langt på motorcykel fx: Mit motorcykelliv, Island på offroad motorcykel og Direktøs Rejser til det lykkelige Arabien Rundt om .