Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Man jager et bæst og fanger et menneske


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

266 sider

Udgivet

2009

Genre og formerindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Med udgangspunkt i virkelige kriminalsager fortæller politiinspektør og tidligere chef for Rejseholdet Bent Isager-Nielsen (f. 1951) om sit liv som drabsefterforsker


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2008

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 18. sep. 2008

For læsere med interesse for kriminalsager og politiarbejde. Forfatteren er et relativ kendt ansigt på baggrund af flere tv- og presseindslag i relation til aktuelle kriminal- og drabssager.

Forfatteren er i dag politiinspektør ved Vestegnens Politi, men med mere end 20 år i Rigspolitiets rejsehold som efterforskningsleder og chef for drabssektionen har han et særligt kendskab til drabets psykologi og opklaring og han er dermed en af Danmarks mest erfarne drabsefterforskere. Med baggrund i en række drabssager fortæller han om politiets arbejde som spænder fra almindeligt hårdt rutinearbejde, retsmedicinske aspekter, jura, afhøringsteknikker til udvikling af nye efterforskningsmetoder og opstilling af diverse personprofiler. Bogen er blevet til i samarbejde med journalist Jesper Stein Larsen, og det er en indsigtsfuld, spændende og velfortalt beretning om drabsefterforskning af i dag.

Flere bøger beskæftiger sig med aktuelle kriminalsager. Nærværende bog rækker ud over den enkelte kriminalsag og inkluderer en lang række aspekter ved efterforskningsarbejdet.

En velfortalt personlig beretning om Rejseholdets arbejde, en række meget omtalte kriminalsager og politiets indsats for at opklare den ultimative forbrydelse - drabet.


Weekendavisen

d. 3. okt. 2008

af

af

Helle Broberg Nielsen

d. 3. okt. 2008


Jyllands-posten

d. 24. sep. 2008

af

af

Niels Northroup

d. 24. sep. 2008


Politiken

d. 8. nov. 2008

af

af

Bo Maltesen

d. 8. nov. 2008Informationer og udgaver

2009

Bog

Bent Isager-Nielsen

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave