Bøger / faglitteratur / humoristiske skildringer

Papmaché-reglen : og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
202 sider: ill.
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
humoristiske skildringer

Beskrivelse


Om hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Hvad skal man gøre for at blive glad og lykkelig og hvad skal man endelig ikke gøre.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2016

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 6. okt. 2016

Livskloge betragtninger fra den hjertevarme, vittige Hella Joof. For alle der holder af Hella Joof og gerne vil underholdes.

Leveregler - dos and don'ts - opsamlet, redigeret og forarbejdet af Hella Joof. Især om forholdet mellem mænd og kvinder. Krydret med små illustrative tegninger.

Gammel vin på nye flasker kunne man sige, men i en særdeles veloplagt og vittig servering. Hella Joof spidder folkesjælen og individet og får læseren til at se indad, reflektere og le. Det hele er ret så banalt og ret så klogt. Præcis som Hella. Kendt person og alment emne, der kan underholde, være prikken over i'et i festtalen, bruges til oplæsning m.m.

Andre bøger kunne være 10 taler om kærlighedSkru op for livet eller Skru op for livet, men de har ikke så meget satire/humor som Hella JoofAndre bøger kunne være 10 taler om kærlighed eller , men de har ikke så meget satire/humor som Hella Joof.


Weekendavisen

d. 23. dec. 2016

af

af

Marta Sørensen

d. 23. dec. 2016