Gå til indholdMåske mødes vi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

467 sider

Udgivet

2016

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Tess og Gus mødes tilfældigt som unge under en rejse til Italien. Gus' bror er død og Tess ved ikke, at tragedien venter forude hjemme i England. De næste 16 år udfordres de begge af skæbnen, adskilt af tilfældigheder


Anmeldelser (1)


19. okt. 2016

Igennem 16 år strejfer Tess og Gus' liv hinanden, men tilfældigheder gør at de ikke mødes. Fængende og virkelighedsnær feel good roman for kvinder.

Vi følger romanens hovedpersoner i 2 spor. Først som unge under en ferie i Italien. Gus' bror er død, familien er knuget af sorg og Gus er tynget af skyldfølelse. Tess er på Interrail, hun glæder sig til at begynde på universitetet og ved ikke at hendes liv forandres drastisk, når hun kommer hjem til England. Gus og Tess er bestemt for hinanden, de mødes bare aldrig rigtigt. De næste 16 år udfordres de begge af skæbnen, adskilt af tilfældigheder.

Rigtig skøn bog, som efterlader læseren med en klump i halsen. På trods af bogens mange sideløbende handlinger, holder den debutterende forfatter læseren fanget fra første til sidste side med sine knivskarpe og realistiske personbeskrivelser.

Bogen vil gøre lykke hos både Sophie Kinsella fans og læsere af fx Min mands hemmelighed


af Liane MoriartyBogen vil gøre lykke hos både Sophie Kinsella fans og læsere af fx Min mands hemmelighed af Liane Moriarty.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016