Gå til indholdBøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Lutter løkker 2


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

75 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Jeanette Bøgelund Bentzen(forfatter, illustrator)

Sisse Langfeldt(illustrator)
Genre og formhækleopskrifter, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Hækleopskrifter på tøj til babyer og børn, f.eks. trøjer, huer, handsker og kjoler


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 18. sep. 2015

Vil man gerne hækle lækkert børnebeklædning findes her 17 opskrifter på trøjer, huer, handsker og kjoler. For de som minimum lettere øvede hæklere.

I bogen præsenteres 17 hækledesigns på kjoler, trøjer, tæpper, huer og vanter til de små poder. Her er både noget til babyer og til de større børn, hvilket illustreres i bogens første halvdel, som udelukkende består af fotos af de 17 designs. Bogens anden halvdel indeholder opskrifterne, som består af tekst og illustrationer i både fotos og diagrammer. Bogen indeholder som sådan ingen instruktioner i de grundlæggende teknikker, men bagerst i bogen findes billedinstruktioner til fx sammenhæklinger og udtagninger.

En bog med lækre hækledesigns med enkle og rolige udtryk til nutidens børn. Bogen fortsætter stilen med rene og dæmpede farver i den nordiske stil fra forfatterens bog Lutter løkker, som indeholder hækleopskrifter på ting til baby og børneværelset.

Der er ikke kommet mange hæklebøger med børnetøj, men et eksempel er Sidsel Sangilds Blødt til babyStrik, smil og finurlige finesser 1


Vinterbaby


Sommerbaby


, 2011. Der er flere strikkebøger, som også indeholder hækleopskrifter fx Edith Kristine Nielsens Strik, smil og finurlige finesser 1, 2014 og Sys Fredens bøger Vinterbaby, 2014 og Sommerbaby, 2014Der er ikke kommet mange hæklebøger med børnetøj, men et eksempel er Sidsel Sangilds Blødt til baby, 2011. Der er flere strikkebøger, som også indeholder hækleopskrifter fx Edith Kristine Nielsens , 2014 og Sys Fredens bøger Vinterbaby, 2014 og Sommerbaby, 2014Der er ikke kommet mange hæklebøger med børnetøj, men et eksempel er Sidsel Sangilds Blødt til baby, 2011. Der er flere strikkebøger, som også indeholder hækleopskrifter fx Edith Kristine Nielsens Strik, smil og finurlige finesser 1, 2014 og Sys Fredens bøger , 2014 og Sommerbaby, 2014Der er ikke kommet mange hæklebøger med børnetøj, men et eksempel er Sidsel Sangilds Blødt til baby, 2011. Der er flere strikkebøger, som også indeholder hækleopskrifter fx Edith Kristine Nielsens Strik, smil og finurlige finesser 1, 2014 og Sys Fredens bøger Vinterbaby, 2014 og , 2014.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Sisse Langfeldt

Bøgelund, 1. udgave