Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Lommebog om personlig succes


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

90 sider: ill. ; 11×15 cm

Udgivet

2008

Ophav

Paul Hayden(forfatter)
Genre og formvejledninger

Beskrivelse


I stikordsform gives tips og teknikker til selvudvikling mod personlig succes


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj. 2008

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 19. maj. 2008

Lille lommebog på 92 sider, der henvender sig bredt som en uhøjtidelig kortfattet inspirations-guide i selvudviklings-genren. Kræver ikke særlige forudsætninger at læse og bruge.

Forlaget jeg kender fra en række andre meget forskellige udgivelser indenfor især erhvervsrelaterede emner starter her en lommebogsserie, der i format lige netop passer til en lomme. Forfatteren til denne lommebog om personlig succes er Paul Hayden, der i bogen præsenteres som "Englands førende strateg inden for virksomheds- og personlig udvikling". Det er hans første bog på dansk. Ser man et øjeblik bort fra lommebogsformatet, der absolut ikke gør noget godt for læsbarheden, har bogen en fornuftig samling af tips, råd, værktøjer og teknikker. Det er naturligt nok meget kortfattet, og hver side har indrammede citater og peptalks fra mange forskellige, lige fra bibelcitater til ishockey-legenden Gretsky, der under et afsnit om at "acceptere sine fejltrin" udtaler: "Du misser 100 % af alle de skud du aldrig får affyret.".

Der findes mange andre bøger om emnet, og denne lommebog er højst et supplement Sammenligner jeg med andre serier med kortfattet viden om erhvervsemner foretrækker jeg fx serien Kort til viden fra Børsens Forlag.

Indholdet er i orden, og der er ind imellem en forfriskende om ikke ligefrem fornyende pointe, hvis man ellers godtager den peptalkagtige stil, men lommebogsformatet er meget uhandy til biblioteksbrug.Informationer og udgaver

2008

Bog

Paul Hayden

Birmar

2019

E-bog

Paul Hayden

Nota