Bøger / faglitteratur

Hold mig : en vejviser til varig kærlighed


Beskrivelse


Med udgangspunkt i terapiformen emotionsfokuseret parterapi, som bl.a. baserer sig på syv samtaler der skaber forvandling, gives anvisninger på, hvordan man kan genfinde samhørigheden og skabe et varigt kærlighedsforhold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2014

af

af

Katja Larsen

d. 29. apr. 2014

Bogen Hold mig henvender sig til alle, der søger livslang kærlighed.

Sue Johnson er klinisk psykolog, forskningsprofessor samt en af verdens mest anerkendte parterapeuter. Med Hold mig har Sue Johnson lavet en populærudgave af sin verdenskendte og -anvendte terapiform: Emotionsfokuseret parterapi (EFT). Bogen er delt op i tre dele. Første del handler om, hvordan man elsker og elsker hinanden godt. Anden del består af samtaler og cases, der skal vise læseren, hvordan man skaber en tryg og varig forbindelse i kærlighedsforholdet. Tredje del er en tribut til kærlighedens styrke. Hold mig er let at gå til og skal nok blive lånt ud.

Der findes rigtig mange selvhjælpsbøger med metoder og tips til at få et godt parforhold. Det nye her er metoden emotionsfokuseret parterapi.

Bogen indeholder en populærudgave af terapiformen, emotionsfokuseret parterapi. Alle elskende vil kunne finde gode råd til, hvordan man arbejder med at gøre forholdet varigt.